Известување

sob_logo_bmp2Се известуваат членовите на Синдикатот на одбраната и безбедноста (СОБ), дека претседателот на СОБ г-дин Ристо Ајтов на ден 14.10.2016 година со почеток во 20:00 часот, ќе биде гостин во емисија на ТВ „Сонце“. Во емисијата ќе се дискутира за актуелните состојби во Министерството за одбрана и Армијата на Република Македонија.

Со почит, Синдикат на одбраната и безбедноста

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.