Честит Божиќ!

Нека ви даде Бог среќа, радост и многу љубов, а нека ве заштитува од секакво зло. Божјата милост насекаде нека ве следи, нека за доброто со добро ви се врати. Христос насекаде да ве води, Среќен Божиќ, Христос се роди!

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.