Хуманитарна акција на РОО-Прилеп

Синдикатот на одбраната и безбедноста – РОО Прилеп реализира хуманитарна акција во паралелка за деца со посебни потреби, во основното училиште „Св.Климент Охридски“ во Прилеп,  каде донираше LCD телевизор, Радио и спортска опрема.

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.