Честитка по повод 18 Август – Денот на АРМ

den_na_armСиндикатот на одбраната и безбедноста на припадниците на Армијата и на сите граѓани на Република Македонија им го честита големиот празник, 18-ти Август, Денот на Армијата на Република Македонија.

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.