Честит 1-ви Мај

sob_logo_bmp2Синдикатот на Одбраната и безбедноста на своите членови и на сите граѓани на Република Македонија им го честита Меѓународниот ден на трудот – 1 Мај.

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.