Честитка по повод Денот на независноста на Република Македонија

8SEP-big

 

Синдикатот на Одбраната и Безбедноста на сите граѓани на Република Македонија им го честита 8ми септември – Денот на независноста на Република Македонија.

Со верба за подобра иднина и потсетување на предизвиците кои сме ги надминале, нека овој ден вечно ги потхранува визијата и стремежот за подобра Македонија.

Нека е вечна Република Македонија!

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.