Честитка по повод 18 Август, Денот на АРМ

Синдикатот на Одбраната и Безбедноста на сите припадници на Армијата на Република Македонија им го честита 18ти Август, Денот на АРМ.

 

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.