Учество на годишна конференција на Воениот синдикат на Република Србија

DSCN1732_800x600На покана на воениот синдикат на Република Србија, Синдикатот на одбраната и безбедноста учествуваше на годишната конференција на Воениот синдикат на Србија, која се одржа во периодот од 13-15 декември 2013 година во Врњачка Бања.  На конференцијата беше реализиран работен состанок со раководството на воениот синдикат на Србија каде беа разменети искуства за синдикалното работење на двата синдикати и можноста за понатамошна соработка.

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.