Честитка по повод големиот христијански празник Воскресение Христово – Велигден


Синдикатот на Одбраната и Безбедноста на своите членови и на сите граѓани од христијанска вероисповест им посакува среќни и бериќетни Велигденски празници, разбирање, Боженствен благодет и спокој во секој дом и сечие срце!
Нека е за многу години големиот празник! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.