Честитка од Синдикатот на Одбраната и Безбедноста до припадниците на МО и АРМ по повод претстојните новогодишни и божиќни празници

Синдикатот на Одбраната и Безбедноста на своите членови и на сите припадници на МО и АРМ им ги честита претстојните новогодишни и божиќни празници и им посакува среќа и успех, како во личните така и во професионалните ангажмани.

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.