Средба на НГШ на АРМ со претставниците од синдикатот на АРМ

На 26-ти декември (среда) Началникот на ГШ на АРМ генерал-мајор Горанчо Котески во просториите на Домот на АРМ имаше средба со претставниците од синдикатот на АРМ. На средбата генералот Котески им се обрати на присутните и им посочи дека и во наредната година како и во оваа претставниците на синдикатот ќе имаат безрезервна подршка од ГШ на АРМ во сите активности кои ги преземаат за подобрување на стандардите на припадниците на АРМ. Началникот на крај им посака здравје и среќа во наредната 2013 година како и успех во извршувањето на задачите кои ќе се појават пред нив.

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.