Расправа околу нацрт Законот за служба

Од 07.04.2008 година почнавме расправа околу нацрт Законот за служба кој ни беше доставен од страна на ГШ на АРМ и кој во текот на истиот месец беше обработен и со одредени забелешки вратен во ГШ на АРМ.

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.