Фотогалерија

 

Синдикални спортски натпревари, Охрид 2019

Синдикални спортски натпревари, Охрид 2018

Синдикални спортски натпревари, Охрид 2017

Протест 21.05.2016

XIII синдикални спортски натпревари, Охрид 2015

Марш на солидарноста 2015

1

 

XIII седница на советот на СОБ

1

 

XII синдикални спортски натпревари, Охрид 2014

1

 

Предновогодишен коктел во Дом на АРМ – Скопје

 

 8-ма седница на советот на СОБ

 

Учество на годишна конференција на Воениот синдикат на Република Србија

 

Синдикални спортски натпревари, 2013 година

 

Средба со Командантот на ЗОК

 

VI-та седница на Советот на СОБ

1

 

Предновогодишен коктел во Дом на АРМ – Скопје

Испраќање на генерал Зоран Димов во пензија – наш истакнат член

 

СИНДИКАЛНИ ИГРИ – СТРУГА 2012

 

III-та седница на Советот на СОБ

 

СИНДИКАЛНИ ИГРИ – СТРУГА 2011


 

 

Share

Comments are closed.