Контакт

СИНДИКАТ НА ОДБРАНАТА И БЕЗБЕДНОСТА

Адреса:
ул. „Орце Николов“ бр.116
1000 Скопје
Република Македонија
Е-пошта: sobmk2017@gmail.com
Телефони за контакт: 070/888-011 и 071/291-588

Поставете прашање:

Share

Comments are closed.