25 години АРМ

Синдикатот на одбраната и безбедноста (СОБ) на своите членови и на сите припадници на Армијата на Република Македонија им го честита 18-ти Август, Денот на Армијата на Република Македонија.

На Вас и на Вашите семејства Ви посакуваме среќа и успех како на личен така и на професионален план.

Синдикатот на одбраната и безбедноста во наредниот период ќе се фокусира и ќе вложи максимални напори преку социјален дијалог со надлежните лица во Министерството за одбрана да изнајде решенија за напластените проблеми со кои секојдневно се среќаваат припадниците на Армијата на Република Македонија.

Со почит, Синдикат на одбраната и безбедноста

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.