Честитка по повод Рамазанските пости

Синдикатот на Одбраната и Безбедноста на своите членови и на нивните семејства верници од исламска вероисповед им го честита започнувањето на Рамазанските пости. Им посакува лесен пост, добро здравје, среќа и многу радост, да преовладува чувството на мир, љубов и меѓусобно разбирање. Рамазан е месец посветен на молитвата и поклонението, великодушноста и помагањето, сочуство и милоста кон помалку среќните.

Со почит, Синдикат на одбраната и безбедноста

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.