Честитка по повод празникот Воскресение Христово – Велигден

Синдикатот на одбраната и безбедноста на своите членови и на сите христијани им го честита големиот христијански празник Велигден – Христовото воскресение. Честит Велигден!

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.