Честитка по повод меѓународниот ден на жената

rozi-sobСиндикатот на одбраната и безбедноста на сите припаднички од понежниот пол им го честита меѓународниот ден на жената – 8 Март.

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.