Честитка по повод 1 Мај

Синдикатот на Одбраната и Безбедноста на своите членови и на сите граѓани на Република Македонија им го честита Меѓународниот ден на трудот – 1 Мај.

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.