Честитка по повод празникот Воскресение Христово – Велигден

sob_veligden_1024x576

Синдикатот на Одбраната и Безбедноста на сите христијани им го честита претстојниот голем празник, празникот над сите празници – Воскресението Христово – Велигден.

Нека светлината на Христовото воскресение Ви ги осветли Вашите срца, а неговата бесконечна љубов го благослови Вашиот живот и Вашиот дом.

Среќни велигденски празници!

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.