Колективен договор на Министерството за одбрана

Во Службен весник на Република Македонија број 108 од 31 јули 2013 година објавен е Колективниот договор на Министерството за одбрана, потпишан од Министерот за одбрана Талат Џафери и Претседателот на Синдикатот на одбраната и безбедноста Ристо Ајтов.

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.