Честитка од Синдикатот на Одбраната и Безбедноста до припадниците на АРМ по повод 18 август, Денот на Армијата на Република Македонија

 

Синдикатот на Одбраната и Безбедноста на своите членови и на сите припадници на АРМ им го честита 18 Август, Денот на Армијата на Република Македонија и големиот јубилеј „20-години АРМ“.

Ви посакуваме среќа и успех, како во личните, така и во професионалните ангажмани.

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.