Честитка по повод најголемиот христијански празник

Во пресрет на празнувањето на најголемиот христијански празник Велигден – Христовото Воскресение, Синдикатот на Одбраната и Безбедноста им посакува на своите членови и на сите православни верници, велигденските празници да ги поминат во духовен мир, хармонија и многу љубов.
Со мир во душата, љубов во срцето, со верба во бога и со слава на Христос да се радуваме, да простуваме, да сакаме и да се почитуваме.
Среќни велигденски празници!

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.