Пригодно одбележување во ЦУК на интернационалниот Ден на жената

Синдикатот на вработените во ЦУК, на членовите на синдикатот и на сите други вработени колешки во ЦУК и во пошироката работна средина, им го честита 8-ми Март – интернационалниот Ден на жената.

Истовремено, Ве информираме дека Синдикатот на вработените во ЦУК, традиционално и оваа година, пригодно го одбележа интернационалниот Празник на жената, со средба од отворен тип и во присуство на повеќе и други колеги и колешки во зградата на ЦУК во Скопје. Притоа, на колешките, членки на Синдикатот, им беа врачени пригодни подароци, а потоа отворената средба финализираше со скромен коктел.

Синдикат на вработените во ЦУК
Претседател
Илија Бојаровски

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.