Чојлија

РЕГИОНАЛНА ОСНОВНА ОРГАНИЗАЦИЈА – ЧОЈЛИЈА

Претседател: Александра Маневска
Контакт: 071/336-368
Е-пошта: aleksandramanevska84@outlook.com

Роденa:  31.08.1984 година во Скопје
Во АРМ од:  Во АРМ од 01.03.2004 година
Мажена, мајка на едно дете.

Share

Comments are closed.