Куманово

РЕГИОНАЛНА ОСНОВНА ОРГАНИЗАЦИЈА – КУМАНОВО

mj

Претседател: наредник Марјан Јакимов
Контакт: 071/312-420
E-пошта: jakimov1974@hotmail.com

  • Роден на 18.10.1974 година;
  • Оженет, татко на две деца;
  • Во АРМ од 01.10.1994 година.
Share

Comments are closed.