Тетово

ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕГИОНАЛНА ОСНОВНА ОРГАНИЗАЦИЈА – ТЕТОВО

наредник Зоран Јованоски
Контакт : 070/259-848
Факс: 044/356-868
Е-пошта: zoran.ninja@yahoo.com

  • Во АРМ од 1988 година;
  • Од 1992 во касарна Тетово до 1994 потоа во одредот за специјални намени;
  • Од 1996 на работа во касарна Тетово до денеска на повеќе должности од к-дир на вод до прв подофицер;
  • Член на СОБ од неговото формирање.
Share

Comments are closed.