Штип

РЕГИОНАЛНА ОСНОВНА ОРГАНИЗАЦИЈА – ШТИП

Претседател: главен наредник Томислав Стојков
Контакт: 071/270-276
Е-пошта: batebole71@gmail.com

  • Роден на ден : 23.04.1971 година
  • Оженет татко на едно дете
  • Во АРМ од 01.04.1992 година
Share

Comments are closed.