Велес

РЕГИОНАЛНА ОСНОВНА ОРГАНИЗАЦИЈА – ВЕЛЕС

Претседател: Славчо Димитриевски
Контакт: 071/309-084
Е-пошта: slavcodimitrievski9@gmail.com

  • Вработен како цивилно лице во ВП 2990/15 Велес.
Share

Comments are closed.