Драгољуб Столески

ЧЛЕН НА НАДЗОРЕН ОДБОР

Драгољуб Столески
роден на 12.05.1958 година
оженет, татко на две деца
Контакт: 071/302-380
E-mail: stoleskidragan@yahoo.comio-cl@sob.mk

  • Средно образование – Гимназија во родниот град Кичево;
  • Завршил Филозофски факултет група општонародна одбрана на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје;
  • Вработен во АРМ како цивилно лице.
Share

Comments are closed.