Кичево

РЕГИОНАЛНА ОСНОВНА ОРГАНИЗАЦИЈА – КИЧЕВО

Претседател: Драган Стојанов
Контакт: 070/326-522
Е-пошта: kekedragan@yahoo.com

  • Роден на 23.02.1977
  • Оженет, татко на едно дете
  • Завршил средно образование: Општа гимназија „Мирко Милески“ Кичево
  • Вработен во Командата на ВП 2940 Кичево, како АВЛ.
Share

Comments are closed.