Прилеп

ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕГИОНАЛНА ОСНОВНА ОРГАНИЗАЦИЈА – ПРИЛЕП

Претседател: мајор Лујза Стојковска
Контакт: 071 254 901
Е-пошта: lujza_stojkovska@yahoo.com

  • Родена 10.01.1973 година
  • Омажена, мајка на две деца
  • Вработена во командата на ВП 7925/40 Прилеп
Share

Comments are closed.